Nieuws

Op zoek naar een lekker geschenk?

Als u nog op zoek bent naar de dranken die u wil schenken, dan kunnen wij u daarbij het helpen. Het hele jaar door kan u terecht in onze webshop. Het aanbod aan witte, rode, rosé wijn, een cava en champagne en zelfs een goeie porto zit in de aanbieding.

Eén adres nl. onze webshop.
Wij verwerken de bestelling, en u kan uw wijnen en dranken afhalen bij Lambrecht waar ze zal klaar staan op uw naam !”

Dank je wel !

Terugronde Competitie jeugdploegen FC Latem

De jeugdcompetitiekalender is beschikbaar. Meer verduidelijking op welke manier de kalender tot stand komt vind je via hier.

De wedstrijden kunnen worden geraadpleegd via de app RBFA, via “Voetbal Vlaanderen”  F.C. ST-MARTENS-LATEM | Voetbal Vlaanderen  en via www.wedstrijdbladen.be (die laatste enkel voor ploegverantwoordelijken).

23-24

Een nieuw seizoen, een nieuwe website

Het seizoen 23/24 is bijna afgelopen.

Ons eerste elftal speelde kampioen in de B reeks van tweede provinciale en speelt dus in eerste provinciale in het seizoen 24/25. Precies in dat seizoen vieren we ook ons 70jarig bestaan, als dat geen topjaar wordt.

Eind mei 2024 leggen we er even de riem af, en zenden we nog de EK wedstrijden uit in juni, vooral de wedstrijden van de Rode Duivels dan (zie voor meer details de FAcebookpagina's van FC LAtem).

VAnaf einde julli starten we dan opnieuw met de voorbereiidngen van een nieuw voetbalseizoen, dat zoals gezegd een feestjaar wordt !!

Het stof van het droge zand van deze zomer zal dan zijn weggespoeld, de kuiten zijn ingesmeerd en de truitjes en broekjes zijn vers gewassen. FC Latem zal opnieuw klaar zijn voor een nieuw seizoen. We zullen wellicht meer jonge spelertjes dan ooit verwelkomen, zeker als onze rode Duivels een goed EK zullen spelen., In die mate dat we voor bepaalde leeftijden - jammer genoeg - een stop moeten zetten op het aantal aansluitingen. We hebben slecht een beperkt aantal terreinen om op te voetballen.

FC Latem heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in de eigen jeugd en de begeleiding ervan, en dat loont.

Familieclub FC Latem telt zo'n 300 leden en zorgt er elke week voor dat alles in het werk wordt gesteld om alle kinderen de kans te geven hun favoriete sport te beoefenen. Daarvoor zijn wekelijks zo'n 40 mensen in de weer, van uitbaters van het Clubhouse, tot trainers, bestuursleden, afgevaardigden en ouders die een handje mee helpen.

Volg hier het laatste nieuws van het reilen en zeilen van onze club! 

Word lid van onze Facebook groep en volg de dagelijkse activiteit mee op de voet! 

Zo'n 300 gezinnen in onze gemeente hebben spelende zonen en dochters, en zelfs spelende papa's en mama's! Daarmee spelen we onze rol als sportvereniging in Sint-Martens-Latem. Meer dan 90% van onze spelende leden woont in de eigen gemeente en kan met fiets, step, te voet de geliefkoosde sport beoefenen. Binnen onze beperkte mogelijkheden qua capaciteit (2 terreinen) hebben we stilaan grenzen bereikt. 

Een nieuw seizoen, 2022/2023 betekent ook een nieuwe, aangepaste website. Op deze website vindt u de standaard info over de club, wie doet er wat, welke ploegen zijn er, en wie zijn de trainers? Wie zit er in het bestuur en bij wie kan je aankloppen voor vragen. Alle actuele info vinden jullie terug op Facebook (Facebook pagina en Facebook groep).

Iedereen welkom, dank aan iedereen voor het vertrouwen, en kom vooral veel langs met vrienden, buren en kennissen!

Het bestuur van FC Latem

Locatie

Clubhouse FC Latem

Hoge Heirweg 58
9830 Sint-Martens-Latem

09 282.39.84 (Luc Braeckman)
info@fclatem.be

Nieuwsbrief

Ontvang je graag het laatste nieuws van onze club?