Nieuws

BBQ Latem kermis

Prijs

Volwassenen €25
Kinderen €15 (t.e.m. 12 jaar)

 

 

Terugronde Competitie jeugdploegen FC Latem

De tweede ronde van de jeugdcompetitiekalender is beschikbaar. Meer verduidelijking op welke manier de kalender tot stand komt vind je via hier.

De wedstrijden kunnen worden geraadpleegd via de app RBFA, via “Voetbal Vlaanderen”  F.C. ST-MARTENS-LATEM | Voetbal Vlaanderen  en via www.wedstrijdbladen.be (die laatste enkel voor ploegverantwoordelijken).

22-23

Een nieuw seizoen, een nieuwe website

Het stof van het droge zand van deze zomer is weggespoeld, de kuiten zijn ingesmeerd en de truitjes en broekjes zijn gewassen. FC Latem is opnieuw klaar voor een nieuw seizoen. We verwelkomen meer jonge spelertjes dan ooit, in die mate dat we voor bepaalde leeftijden - jammer genoeg - een stop moeten zetten op het aantal aansluitingen. FC Latem heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in de eigen jeugd en de begeleiding ervan, en dat loont.

Familieclub FC Latem telt zo'n 300 leden en zorgt er elke week voor dat alles in het werk wordt gesteld om alle kinderen de kans te geven hun favoriete sport te beoefenen. Daarvoor zijn wekelijks zo'n 40 mensen in de weer, van uitbaters van het Clubhouse, tot trainers, bestuursleden, afgevaardigden en ouders die een handje mee helpen.

Volg hier het laatste nieuws van het reilen en zeilen van onze club! 

Word lid van onze Facebook groep en volg de dagelijkse activiteit mee op de voet! 

Zo'n 300 gezinnen in onze gemeente hebben spelende zonen en dochters, en zelfs spelende papa's en mama's! Daarmee spelen we onze rol als sportvereniging in Sint-Martens-Latem. Meer dan 90% van onze spelende leden woont in de eigen gemeente en kan met fiets, step, te voet de geliefkoosde sport beoefenen. Binnen onze beperkte mogelijkheden qua capaciteit (2 terreinen) hebben we stilaan grenzen bereikt. 

Een nieuw seizoen, 2022/2023 betekent ook een nieuwe, aangepaste website. Op deze website vindt u de standaard info over de club, wie doet er wat, welke ploegen zijn er, en wie zijn de trainers? Wie zit er in het bestuur en bij wie kan je aankloppen voor vragen. Alle actuele info vinden jullie terug op Facebook (Facebook pagina en Facebook groep).

Iedereen welkom, dank aan iedereen voor het vertrouwen, en kom vooral veel langs met vrienden, buren en kennissen!

Het bestuur van FC Latem

Locatie

Hoge Heirweg 58
9830 Sint-Martens-Latem

09 282.39.84 (Luc Braeckman)
info@fclatem.be

Nieuwsbrief

Ontvang je graag het laatste nieuws van onze club?